Synvest German RealEstate Fund N.V.
Laat uw vermogen groeien

Beleggen in Duits vastgoed

Het SynVest German RealEstate Fund belegt sinds 2011 succesvol in woningen en winkels in Duitsland. Het fonds bezit in totaal 37 objecten met een fondsvermogen van circa 170 miljoen euro.

Waarom beleggen in het SynVest German RealEstate Fund?

  • Het sterke economische klimaat in Duitsland, de lage rente en de waardegroei van het vastgoed op de lange termijn zorgen voor gunstige omstandigheden voor beleggers.
  • Vastgoed heeft zich bewezen als een inflatiebestendige investering met daarbij een hoog direct rendement uit de huurinkomsten.
  • Het fonds beperkt het risico door landelijke spreiding met verschillende soorten vastgoed.

Ontvang elke maand dividend

Een uniek kenmerk van het SynVest German RealEstate Fund is het maandelijks voorschotdividend. Dit bedrag kunt u laten uitkeren of weer in het fonds herbeleggen. Op dit moment keren wij, na aftrek van de kosten, 7% per jaar uit.

Hoe word ik klant?

Klant worden is eenvoudig. U kunt eenmalig een bedrag (vanaf 5.000,-) beleggen, maar ook periodiek (vanaf 100,- per maand). Een combinatie kan natuurlijk ook. Op een later moment bijstorten of juist een deel verkopen is tevens mogelijk. U weet immers niet hoe de toekomst eruit ziet en of u geld 'over' of juist nodig heeft.

Ontvang vrijblijvend meer informatie

Risico's en kosten

Aan dit product zijn risico's en kosten verbonden. Hierover leest u meer in het Prospectus en Essentiële Beleggersinformatie. Vastgoed is een lange termijn belegging waarmee goede rendementen behaald kunnen worden. De belegger dient zich er niettemin van bewust te zijn dat beleggen in vastgoed en beleggen in het algemeen risico’s met zich meebrengt. Voorbeelden van de risico's zijn marktrisico, renterisico, verhuur- en leegstand risico, en liquiditeitsrisico. De risico’s van beleggen in vastgoed in het algemeen en in dit fonds in het bijzonder zijn omschreven in het Prospectus.